Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Elektronik & Data nr. 3 er på gadenTommy Bjerre Nielsen fra det danske startup firma, Microaware, viser her to demo Sandwizz Breadboards.

Elektronik & Data nr. 3 er på gaden

I Elektronik & Data nr. 3 kan man bl.a. læse om et nyt banebrydende breadboard prototypekoncept, der er udviklet af det danske firma Microaware.

Del artiklen på

Elektronik & Data nr. 3 er nu på gaden hos vore abonnenter. Bladet kan også læses i en 'online' version her.

Blandt artiklerne i bladet kan fremhæves:

Dansk startup
puster nyt liv i
breadboardet

Det danske start-up firma, Microaware, står bag det såkaldte Sandwizz Breadboard, der gør det hurtigt og let at opbygge selv relativt komplekse fysiske prototyper. Det er således muligt helt automatisk at ’oversætte’ en diagramtegning til en breadboard-implementering, hvor udviklerne får præcis besked om, hvor de enkelte komponenter skal placeres. Det er også muligt at

benytte indlejrede (syntiserede) komponenter ved brug af en højt integreret, konfigurerbar analog/digital systemchip (SoC), der er en del af boardet.

Matter med
muligheder og
udfordringer

Future Electronics deler ud af de praktiske erfaringer, som firmaet har høstet i forbindelse med implementering af Matter protokollen i ’smart lighting’ produktdesigns.

IoT til 5G-æraen

Den såkaldte RedCap specifikation, der officielt blev en del af 3GPP i sommeren 2022, åbner for en ny generation af 5G-baserede IoT-enheder, der opererer med et lavt effektforbrug og kan fremstilles med en betydelig lavere koststruktur i sammenligning med traditionelle 5G-baserede kommunikationsplatforme.

29/5 2024
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma