Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Manden bag C++ bliver åbningstaler på EOT - Electronics of Tomorrow Bjarne Stroustrup taler på EOT - Electronics of Tomorrow 31. august 2021. Pressefoto.

Manden bag C++ bliver åbningstaler på EOT - Electronics of Tomorrow

Arrangørerne bag på EOT - Electronics of Tomorrow - der afholdes i MCH Messecenter Herning 1. august til 2. september, har gjort et stort scoop, idet det er lykkedes at hente Bjarne Stroustrup som åbningstaler.

Software-sporet på EOT's konferenceprogram har fået en opgradering af de helt store. Den danske datalog og opfinder af C++, Bjarne Stroustrup, har nemlig takket ja til at tage turen fra USA til Herning for at tale ved dette års EOT - Electronics of Tomorrow, som finder sted i MCH Messecenter Herning 31. august til 2. september.

Foruden at kunne skrive opfinder af programmeringssproget C++ på cv'et, kan Bjarne Stroustrup også bryste sig af titler som gæsteprofessor ved Columbia University og Technical Fellow hos investeringsbanken Morgan Stanley, ligesom han i 2018 blev modtager af den anerkendte Charles Stark Draper Price for Engineering for sin opfindelse af C++. Tidligere vindere af samme pris indbefatter blandt andre opfinderen af World Wide Web og GPS'en.


Bliv klogere på C++

Bjarne Stroustrup taler på EOT - Electronics of Tomorrow tirsdag 31. august kl. 10-11.30. Indlægget har titlen 'The Continuing Evolution of C++' og kommer blandt andet til at handle om de grundlæggende tanker bag C++, ligesom Bjarne Stroustrup vil illustrere, hvordan disse vises i kode og kommentere på de forbedringer, som tilbydes af ISO-standarden C++20.

Personligt ser Bjarne Stroustrup meget frem til sit besøg på EOT:

- Det er altid dejligt at tale i Danmark og snakke med folk om deres tekniske problemer. Det er sådanne samtaler, der hjælper mig med at forbedre C++, fortæller Bjarne Stroustrup og tilføjer:  

- C++ er et levende sprog. Verden ændrer sig, og vi ændrer os, så vi må ændre sproget, så det bedre kan tjene os. Mit foredrag i Herning vil fokusere på, hvordan C++ forbedres uden at gå på kompromis med stabiliteten, og hvordan de nye faciliteter i C++20 gør det nemmere at skrive robust og effektiv kode, der er lettere at vedligeholde.

Efter indlægget vil der være mulighed for en opfølgende snak med Bjarne Stroustrup i Partner Loungen, ligesom besøgende de efterfølgende dage også har mulighed for at høre en af de andre talere fra Software-sporet; herunder Reinhard Keil fra ARM Germany, Micaél Martins fra Visure Solutions og Brian Espersen Riemer fra LEGO Education.

Fra software til grøn innovation

Konferenceprogrammet på EOT består af syv temaspor, der tæller 'AI, data & cloud', '5G', 'Security', 'Green Innovation', 'Supply Chain', 'Business' og 'Software'. Hertil kommer et ottende konferencespor i form af den internationale LoRaWAN-konference 'The Things Conference on Tour', hvor man blandt andre kan opleve Oliver Hersent fra Actility, Alper Yegin fra LoRa Alliance, Richard Lansdowne og Carlo Tinella fra Semtech, Thomas Telkamp fra Lacuna Space og Christian Ulrik fra Tektelic.

EOT - Electronics of Tomorrow finder sted 31. august-2. september 2021 i MCH Messecenter Herning. Læs mere og bestil billetter via www.eot.dk

24/6 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • Sensor ECS

  Sensor ECS

  IT hardware til brug i industriens krævende miljøer
 • Power Technic ApS

  Power Technic ApS

  Medico Strømforsyninger / Åbne typer samt til printmontage
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: Raising the pillars of digital transformation
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: How Siemens EDA helps you engineer a smarter future
 • Microchip

  Microchip

  AWS-connected embedded systems

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder