Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Milexia Group køber Cabcongroup

Cabcongroup, der har specialiseret sig inden for passive, elektromekaniske komponenter og kabelløsninger, bliver nu del af den europæiske Milexia Group.

Del artiklen på

Milexia har indgået et aftale om køb af Cabcongroup, der med hovedsæde i Danmark opererer som distributør af passive, elektromekaniske komponenter og kabelløsninger til elektronikindustrien og tilknyttede brancher.

Med dette strategiske opkøb fortsætter Milexia med at udvide sit 'footprint' og servicetilbud til kunder i Europa og Asien.

Cabcongroup har betjent elektronikindustrien siden 2003. Firmaet opererer i Danmark, Norge, Sverige og Hong Kong, og meget snart vil Cabcongroup udvide deres tilstedeværelse med nye kontorer i Finland og Polen.

Brian Dehlsen, administrerende direktør for Cabcon Group forklarer:

- I løbet af de sidste 20 år har vi etableret Cabcongroup som en væsentlig værdiskabende distributør med hovedfokus på slutkunder i Danmark, Sverige og Norge. Vi er nu klar til at løfte Cabcongroup til den næste niveau, og vi ser en fremragende synergi ved at blive en del af Milexia. 

Xavier Gaillard, administrerende direktør for Milexia Group, udbygger:

- Vi er glade for at byde de talentfulde medarbejdere i Cabcongroup-hold velkommen til Milexia. Takket være deres engagement har de opbygget et global netværk bestående af udvalgte brancheledende  producenter understøttet med lokal support og global levering. Milexias' strategi er at positionere os som leder af værdiskabende distribution af elektroniske komponenter og systemer i Europa. Med Cabcongroup, udvider vi Milexias europæiske tilstedeværelse, og vi er i stand til at reagere endnu bedre i forhold til behovene hos vores kunder og leverandører i hele de nordiske område.

1/7 2024
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma