Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Mouser kigger ind i AR- og VR-fremtiden

Mouser kigger ind i AR- og VR-fremtiden

Gennem den såkaldte 'Immersive Technology Resource Hub' tilbyder Mouser en grundig introduktion til AR- og VR-teknologierne og de vigtigste produkter, der adresserer disse markeder.

Del artiklen på

Mouser Electronics tilbyder nu et kig ind i fremtiden for AR (augmented reality) og VR (virtual reality) gennem sin omfattende immersive technology resource hub.

I et stadigt ekspanderende industrilandskab er det afgørende for ingeniører kontinuert at udbygge deres forståelse af de spirende (immersive) teknologiske applikationer. Fra nye trends som spatial/rumlig audio til innovative løsninger inden for healthcare-undervisning vil Mouser gøre designere i stand til at opnå den viden, de ressourcer og de produkter, der er nødvendige for at opnå succes på dette dynamiske område.

Mousers resource hub giver ingeniører og designere den nyeste information og tendenser inden for VR og AR foruden en omfattende række af produkter fra industriens førende leverandører.

AR- og VR-teknologierne er hurtigt ved at blive en afgørende faktor i hverdagen med en stigende popularitet inden for områder som gaming, underholdning, undervisning og healthcare. Med den hastige udvikling på området står designere over for den udfordring at være velinformarede om de nyeste fremskridt.

Uanset om man bare vil have et indledende indblik eller vil dykke dybere ned i tekniske analyser, så dækker Mousers resource hub en lang række emner lige fra integration af haptiske løsninger og tracking af bevægelser til 3D-print og meget mere, og giver dermed en række ressourcer skræddersyet til flere forskellige behov.

Mouser lagerfører et særdeles stort udvalg af halvledere og elektroniske komponenter inklusive de nedenstående løsninger til kommende teknologiske applikationer:

- BHI360 IMU’en (inertimålingsenhed) (IMU) fra Bosch er en højt integreret, ultra low-power, sensor, der kan opsættes til eksakte kundebehov, er oplagt til brug i AR/VR/MR-headsets og controllere. Systsmet kan optimere algoritmer for registrering af skridt, slag og gestik og aktivitetsregistrering med en integreret retningsbestemmelse af brugerens hoved.

- LIS2DUXS12 fra STMicroelectronics er et ultra low-power 3-akset lineært accelerometer. Sensoren giver en lang række data uden et nævneværdigt forbrug gennem en embedded machine-learning kerne til smart-motion løsninger i en lille skala.

- Mira220 2.2 MP NIR er en enhanced global shutter billedsensor fra ams OSRAM med en opløsning på 1600 (H) x 1400 (V) til 2D- og 3D machine-vision applikationer. Sensoren giver forbedrede reality-applikationer med en reduceret off-chip databehandling, der giver en forbedret brug i omgivelser med lave lysniveauer og i en kompakt udformning.

- LBEE5PL2DL er et højtydende multiprotokolmodul fra Murata til support af Wi-Fi 6 (IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax) og Bluetooth 5.3 BR/EDR/LE specifikationer. Moduler indeholder NXP’s IW611 trådløse chipsæt, der med en høj ydelse kan bruges i IoT, video-streaming løsninger og mange flere formål.

https://resources.mouser.com/immersive-technology/

8/5 2024
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder