Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Salling Group åbner hylderne for nye innovative produkter

Landets største dagligvarekoncern går snart på jagt efter nye nonfood produkter, og ved Innovation Day 2021 giver Salling Group alle og enhver mulighed for at præsentere deres (elektronik)produkt med potentiale til at ende på hylderne i Bilka og føtex.

Alle leverandører, virksomheder eller privatpersoner får nu chancen for at sætte sit præg på sortimentet i Salling Groups butikker og varehuse. Landets største dagligvarekoncern giver nemlig alle innovatører chancen for at præsentere hver deres produkt ved årets Innovation Day, der har startskud til efteråret.

Salling Group er på jagt efter nye, innovative nonfood produkter, der skal sælges gennem Bilka og føtex. Dermed er der rigtig gode muligheder for at få positioneret sit produkt, hvis det har kvalitet, og hvis juryen synes om det ved Innovation Day 2021.


- Med over 700 butikker i Danmark og endnu flere i Polen og Tyskland bestræber vi os hele tiden på at være attraktive og interessante for vores kunder. Det kræver, at vi nytænker vores sortiment og udvalg i butikkerne, så det er interessant at handle hos os hver eneste gang.

Derfor har vi brug for nye, gode produkter, og vi håber, at alle, der kan se mulighederne for sig, vil sende os en ansøgning, siger Mads Rye, Category Director i Salling Group. D. 6. oktober afvikles Pre-Innovation Day, hvorfra alle produkter selekteret fra ansøgningsrunden præsenteres for Salling Groups kategorichefer. De bedste produkter vil derefter blive udpeget og inviteret til den endelige Innovation Day 2021 d. 4 november på Salling Groups hovedkontor i Årslev (Aarhus), hvor et prestigefyldt dommerpanel udvælger de produkter, der skal indgå i koncernens sortiment.

Produkter fra hele verden er velkomne

Det er ikke kun danske virksomheder, privatpersoner eller leverandører som kan deltage ved Innovation Day. Alle nationaliteter er velkomne, og i år er det desuden muligt at deltage virtuelt, hvis man sender sit produkt til Salling Group på forhånd.

- Når vi leder efter nye produkter, orienterer vi os over hele kloden. Og i lighed med danske virksomheder og leverandører er standarden ligeledes høj udenfor landets grænser. Vores håb er, at budskabet om Innovation Day kan nå længst muligt ud, så vi også kan give internationale produkter en chance for at ende på hylderne i vores butikker via Innovation Day, siger Henrik Schmidt, Category Director i Salling Group.

Der er følgende nøgledatoer og deadlines i forbindelse med Salling Groups Innovation Day 2021:

- 31. august: Frist for indsendelse af ansøgning

- 10. september: Invitationer til Pre-Innovation Day sendes ud

-  6. oktober: Pre-Innovation Day 2021, Salling Group HQ, Aarhus

- 15. oktober: Invitation til Innovation Day udsendes

-  4. november: Innovation Day 2021, Salling Group HQ, Aarhus

Læs mere om, hvordan du kan ansøge her

21/7 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma