Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Workshop om fremtidens sundhedsprodukter

Workshop om fremtidens sundhedsprodukter

Sundhedsteknologier udvikler sig med lynets hast, og samarbejde og indsigt på tværs af værdikæden bliver stadig mere afgørende. Teknologisk Institut afholder den 30. april i Taastrup en gratis workshop med fokus på området.

Del artiklen på

Med støtte fra Danish Life Science Cluster arrangerer Teknologisk Institut sammen med Uddannelses- og Forskningsstyrelsen en engagerende endags-workshop med fokus på fremtidens smarte sundhedsprodukter – det sker i Taastrup den 30. april 2024.

Workshoppen samler de nøgleaktører, som spiller en afgørende rolle i transformationen af sundhedssektoren, og som skaber mulighederne for at bringe hospitalets funktioner ud i hjemmet. Fx giver Diabetesforeningen indsigt i, hvordan sensorbaseret glukosemåling påvirker sundhedsøkonomien, og man kan høre om Abenas rejse ind i den digitale inkontinenspleje.

Desuden deler ledende eksperter fra Develco Products, Teknologisk Institut, Prevas og Danish Aerospace Company deres viden om strategier og produktudvikling til medico segmentet, og Udenrigsministeriet vil samtidig belyse mulighederne og udfordringerne ved eksport af danske sundhedsteknologier.

- 'Fremtidens smarte sundhedsprodukter' er et arrangement, hvor deltagerne har en fælles vision om at forbedre sundhedssektoren gennem anvendelse af smart teknologi. Her kan man dykke ned i nogle af de mest banebrydende idéer og løsninger, høre inspirerende fortællinger og dele egne erfaringer med en kreds af professionelle fagfolk, siger forretningsleder Nina Ritter Nielsen fra Teknologisk Institut.

Workshoppen er gratis og byder desuden på en netværksfrokost, hvor deltagerne kan udveksle synspunkter og knytte værdifulde forbindelser.

Yderligere oplysninger og tilmelding: https://www.teknologisk.dk/kurser/k91542

22/4 2024
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma