Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Apps og kunstig intelligens løb med opmærksomheden ved Cisco Live eventen

Særligt tre områder stjal rampelyset under Cisco Live eventen, der blev afholdt i sidste uge i Barcelona: Håndtering af apps, AI-optimering af virtuelle møder samt fremtidens IoT-miljøer.

Flere end 18.000 kunder, partnere og it-professionelle fra hele verden har i sidste uge været i Barcelona til Cisco Live 2020. Det store tech-event hjælper kunder med at realisere det fulde spektrum af digitale muligheder og præsenterer samtidig den nyeste viden inden for en lang række teknologier.

- Organisationer over hele verden er stadig i det tidlige stadie i forhold til at udnytte det store potentiale som fx kunstig intelligens, 5G, IoT-miljøer og selvtænkende netværk tilbyder. På Cisco Live viser vi, hvordan nye teknologier kan gøre en forskel, og vi hjælper virksomhederne med at se, hvordan de kan skabe forretningsmæssig værdi, siger Henrik Stær, teknisk direktør i Cisco Danmark.


Apps og kunstig intelligens stjal rampelyset

På Cisco Live blev en lang række nye teknologier og produkter annonceret. Herunder er områderne, som fik mest omtale under eventet:

1. Cisco går dybere ind i app-markedet
Apps har ændret den digitale og personlige brugeroplevelse. Er den digitale oplevelse god, er mange villig til at betale mere for et produkt, mens en dårlig oplevelse betyder, at kunderne lynhurtigt rykker videre til konkurrenten. Vi er gået fra brand-loyalitet til app-loyalitet.

Cisco opkøbte i 2017 AppDynamics og går nu dybere ind i app-markedet og lancerer en række løsninger, der giver virksomheder mulighed for at se alt, hvad der sker med deres applikationer on-premise og i skyen. Det gør, at virksomheder i real-tid kan følge med i trafikken og interaktionerne, forudsige nedbrud og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen hos forbrugeren. Læs mere om nyhederne indenfor apps her.

2. Kunstig intelligens er flyttet ind i det virtuelle møderum
Cisco WebEx forbinder dagligt millioner af mennesker verden over i virtuelle møderum, og et stort fokusområde for Cisco er, hvordan man optimere mødeoplevelsen via kunstig intelligens.

På Cisco Live præsenterede Cisco de nyeste funktioner til blandt andet Webex Assistant, der kan lave korte mødereferater til alle deltagerne, hvor kun de vigtigste to-dos og pointer er med. Med en smart søgefunktion kan alle medarbejdere - uanset om de var med til mødet eller ej - nemt søge sig frem til de gode pointer, efter mødet er slut.

Med kunstig intelligens kan mødedeltagerne samtidig få oversættelser i real-tid gennem undertekster, indtil videre på engelsk og spansk, der vises på skærmen. Læs mere om de nye funktioner til WebEx Meetings. Læs mere her.

3. Fremtidens IoT-miljøer
Internet of Things spiller fortsat en vigtig rolle for mange virksomheder og særligt for virksomheder der beskæftiger sig med produktion, fx i transport- og energiindustrien hvor de forbundne enheder vinder frem. Men i takt med at IoT-miljøerne vokser opstår en bekymring om, hvordan virksomhederne bedst muligt sikre deres voksende netværk.

På Cisco Live præsenterede Cisco en ny IoT sikkerhedsarkitektur målrettet virksomheder der beskæftiger sig med produktion. Med Cisco Cyber Vision får virksomhederne et sikkert og stærkt industrielt IoT-netværk, og med Cisco Edge Intelligence får de mulighed for at anvende data fra netværket på en mere simpel og strømlinet måde - både on-premise og i skyen.
3/2 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment