Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Arrow udbygger samarbejdet med Bitdefender

Arrow tilføjer Bitdefenders portfølge af Managed Service Provider (MSP) sikkerheds- og trusselsefterretnings-løsninger til Arrows cloud-administrationsplatform, der hedder ArrowSphere.

Arrow Electronics har udbygget sit samarbejde med Bitdefender i EMEA ved at tilføje Bitdefenders betydelige portfolio af Managed Service Provider (MSP) sikkerheds- og trusselsefterretnings-løsninger til ArrowSphere, Arrows cloud-administrationsplatform.

Bitdefender MSPSecurity understøtter tjenesteudbydere med et stort sæt af trussels-forebyggende, -opdagende og -reaktions egenskaber, machine learning og adfærdsteknologier. Dette sæt af egenskaber og teknologier gør det muligt for MSP’er at tilbyde prisvindende løsninger til at beskytte mod og afbøde cybertrusler, samt hjælpe med at styrke miljøer på stedet eller i skyen.


Tilføjelsen af den omfattende portfolio af cybersikkerhedsprodukter til ArrowSpheres produktportefølje, der inkluderer Bitdefenders Managed Detection and Response-løsning, giver MSP’er øjeblikkelig adgang og fuldt ud automatiseret klargøring af abonnementsbaserede, on- demand sikkerhedsydelser.

ArrowSphere leverer punkt-til-punkt cloud livscyklus administration med funktioner, der inkluderer strømlinede tilbud og bestillinger, automatiseret klargøring og omfattende fakturerings-integration. Dette gør det muligt for brugere at bygge og skalere deres virksomheder gennem verdensklasse analyser, integreret DevOps og butikker, der kan tilpasses til at administrere deres egne transaktioner.

Alexis Brabant, vice president sales hos Arrows virksomheds computerløsninger i EMEA forklarer:
- Med denne tilføjelse af Bitdefenders sikkerhedsløsninger til vores cloud-administrations platform, udvider ArrowSphere den distributionsaftale betydeligt, som vi underskrev i slutningen af sidste år. Bitdefender har en imponerende historik med at udvikle teknologi og cybersikkerhedsløsninger af højeste kvalitet til at hjælpe med at modstå et trusselslandskab i evig forandring, hvilket komplimenterer vores portfolio af løsninger rettet mod MSP’er.

Jason Eberhardt, der er global vice president cloud and MSP hos Bitdefender, udbygger:
- MSP’er er under et konstant pres fra kunder om at følge med den seneste malware, nul-dags-sårbarheder og modstandere, der er effektive til at skjule deres ondsindede aktiviteter. Vi er begejstrede for at kunne offentliggøre det udvidede samarbejde med Arrow. Vores bredere samarbejde med at gøre brug af ArrowSphere-platformen gør det muligt for MSP’er på tværs af EMEA at levere trussels-forebyggende, -opdagende og reaktions løsninger, samt administrerede ydelser on demand, der er på forkant med udviklingen.

https://www.arrow.com/ecs/uk/products/bitdefender/.

22/4 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma