Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Avnet Abacus vinder 'TDK European Distribution Award' for tredje år i træk

Avnet Abacus vinder 'TDK European Distribution Award' for tredje år i træk

Avnet Abacus hædres med TDK's 'European Distribution Silver Award' for deres samlede performance i fire kategorier.

Avnet Abacus, en af Europas førende distributører af interkonnekterings, passive, elektromekaniske samt power komponenter og en regional forretningsenhed i Avnet, har annonceret, at firmaet har vundet TDK's 'European Distribution Silver Award' i kategorien for internationale volumen-distributører.

Det er tredje år i træk, at Avnet Abacus hædres af TDK, der er en verdens største producenter af elektroniske komponenter, moduler, systemer og devices.

Senten Manten er en japansk term, der står for det 'perfekte resultat' eller 'topkarakter'. TDK bruger Senten Manten systemet til at bedømme distributører med hensyn til deres performance og samarbejde med TDK inden for fire kategorier: Business performance, lager-management, kontraktmæssige termer samt operationel excellence.


- I et udfordrende marked er det en speciel ære at vinde TDK Silver Award, siger Hagen Götze, Senior Director Marketing hos Avnet Abacus.
- Vi har igen demonstreret vores styrke og ekspertise inden for kundeservice og forretningsudvikling på tværs af TDKs produktsortiment. At opnå en høj score i tre på hinanden følgende år er en ekstra stor bedrift, og TDK's komplementære portefølje og produkter af høj kvalitet giver os rammerne til at fortsætte succesen.

Dietmar Jaeger, Head of TDK Global Sales Distribution, tilføjer:
- Avnet Abacus har med stor styrke etableret sig som en top-performer, når det gælder support af TDK produktprogrammet gennem de sidste tre år, og firmaet er en værdig modtager af TDK Silver Award for internationale volumendistributører. Det konsekvent høje kompetenceniveau hos Avnet Abacus's tekniske og kommercielle specialister inspirerer til høj kundetillid og bidrager til vedvarende vækst i hele TDK produktporteføljen.

Avnet Abacus er autoriseret TDK distributør i hele Europe og tilbyder TDK's brede program af passive elektroniske komponenter inklusive multilags keramiske kondensatorer, aluminiums-, elektrolyt- og filmkondensatorer, ferritter og induktorer, højfrekvens komponenter samt piezo og bekyttelses devices og sensorer.
31/7 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor