Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Bitdefender: Ny forbedret malware-detektion og mere beskyttelse af privatliv

Bitdefender: Ny forbedret malware-detektion og mere beskyttelse af privatliv

Stigende antal angreb på især private forbrugere gør behovet for endnu mere avanceret beskyttelse af private computere nødvendig, fremhæver Bitdefender.

Bitdefender, en global cybersikkerhedsleder, har præsenterer forbedringer til firmaets forbrugerproduktportefølje, der inkluderer avancerede malware-detektionsfunktioner til mobile enheder for at beskytte Android- og iOS-brugere mod det voksende antal mobile trusler.

Derudover udvidede Bitdefender sine privatlivstilbud med nye funktioner for virtuelt privat netværk (VPN). De nye funktioner er designet til at hjælpe forbrugere med at beskytte enheder, personlige data og identitet i ethvert miljø, efterhånden som online trusler stiger.


En grundlæggende årsagsanalysefunktion til Bitdefender Windows-baserede sikkerhedsløsninger er nu tilføjet til hele forbrugerproduktlinjen. Denne unikke egenskab leverer analyse på dybt niveau, der giver et komplet overblik over et angreb, herunder hvordan det blev udløst og potentielle konsekvenser, hvis det ikke var blevet blokeret.

Disse oplysninger er en uvurderlig fordel for brugerne ved at øge sikkerhedsuddannelsen og bevidstheden om, hvordan risikable handlinger - såsom at klikke på links eller downloade filer fra upålidelige kilder - kan føre til hackerangreb.

For at hjælpe forbrugere med at tage kontrol over deres online privatliv inkluderer Bitdefender VPN en ny 'kill switch' til øjeblikkeligt at afbryde en enhed, når VPN-forbindelser mistes, hvilket bevarer brugerdata og identitetsbeskyttelse.

Derudover, for at sikre følsomme data uden at ofre internethastigheden, inkluderer Bitdefender VPN nu 'split tunneling', der tillader lavrisiko- eller ressourcekrævende apps at omgå 'tunnelen' sammen med en automatisk forbindelsesfunktion, der giver ro i sindet ved at forbinde VPN automatisk baseret på brugerskabte regelsæt.

Android-mobilbrugere drager fordel af den nye Scam Alert-funktion, der er inkluderet i Bitdefender Mobile Security til Android, der overvåger og registrerer linkbaserede mobilangreb leveret gennem beskedapps og meddelelser for at beskytte mod SMS-phishing-'smishing' og lignende angreb, der er i stigning.

I 2020 modtog Federal Trade Commission over tre hundrede tusinde klager over svindeltekster, mere end det dobbelte af året før, og FBI rapporterede, at 'smishing'-angreb kostede amerikanere mere end 50 millioner dollars, og omkostningerne forventes at stige betydeligt.

iOS-brugere har nu en lokal sikkerhedskontrolfunktion, der evaluerer kritiske enhedskonfigurationer, såsom om biometrisk godkendelse er aktiveret og det seneste operativsystem installeret. Denne revision identificerer sikkerhedshuller og tilbyder trin til udbedring for at sikre.

- Vores nye undersøgelse, der undersøgte forbrugernes holdninger til cybersikkerhedstrusler, afslørede at 60 procent af internetbrugerne har stået over for mindst én cybertrussel i det seneste år, men mange afviser stadig sikkerhedsløsninger, især på de enheder, de bruger mest online, fortæller Ciprian Istrate. vicepræsident, Bitdefender Consumer Solutions.

- Efterhånden som trusler bliver mere hyppige og sofistikerede, er det afgørende, at cybersikkerhedsløsninger holder trit. Vores forbedrede detektions- og privatlivsfunktioner hjælper med at sikre, at forbrugerne har den bedste beskyttelse, der er tilgængelig, uanset om de er på deres bærbare computer, mobil eller ved hjælp af en IoT-smart-enhed.
22/11 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: Raising the pillars of digital transformation
 • Microchip

  Microchip

  AWS-connected embedded systems
 • Sensor ECS

  Sensor ECS

  IT hardware til brug i industriens krævende miljøer
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: How Siemens EDA helps you engineer a smarter future
 • Power Technic ApS

  Power Technic ApS

  Medico Strømforsyninger / Åbne typer samt til printmontage

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder