Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Dansk samarbejde med fokus på strømlining af CE-mærkningenGlobal VP EAA hos DIS, Hans Christian Olesen (tv) og adm. direktør hos Bowitek, Steen Meldgaard.

Dansk samarbejde med fokus på strømlining af CE-mærkningen

Nyt samarbejde mellem DIS og Bowitek skal vise dansk industri, hvordan man gennemfører strømlinet CE-mærkning med Safexpert værktøjet, så der spares både tid og penge, ligesom sikkerheden forøges.

DIS og Bowitek er gået sammen om et nyt initiativ, som skal hjælpe danske virksomheder med at strømline CE-mærkningsprocessen, hæve kvaliteten, spare tid på selve processen og undgår de faldgruber, der præger arbejdet ved den 'gammeldags' manuelle metode, som mange stadig bruger i dag.

Hans Christian Olesen, Global VP EAA hos DIS forklarer:

- I forbindelse med CE-mærkningsopgaver ser vi hos DIS gode synergier i samarbejdet med Bowitek, idet Bowitek har bredt kendskab til processerne og har nogle gode værktøjer til udførelse samt en stor kundegruppe inden for CE-mærkning. I fællesskab kan vi løse kundens opgaver med høj effektivitet og god kvalitet og samtidig tilbyde en bred palette af løsninger inden for maskinkonstruktion, maskinsikkerhed og CE-mærkning. 


Bowiteks adm. direktør Steen Meldgaard, uddyber.

- Bowitek har i årevis gennemført CE-mærkninger med det stærke Safexpert-værktøj og derigennem udviklet både metode og skabeloner, så kunderne får glæde af det, vi kalder 'strømlinet CE-mærkning med Safexpert'. DIS har gennem flere år anvendt Safexpert struktureret og effektivt. Dermed har de styrket deres position indenfor CE-mærkning. Denne erfaring og 'rigtige' måde at udnytte værktøjet på har været afgørende for indgåelse af partnerskabet for Bowitek. Kunderne skal have værdi og mødes med den kvalitet, som både DIS og Bowitek står for. 

DIS udfører CE-mærkningsopgaver for kunder inden for adskillige brancher. DIS udnytter firmaets brede ingeniørviden til at udføre opgaver lige fra design til fremstilling af specialmaskiner - inklusiv dokumentation i henhold til gældende lovgivning, herunder komplet CE-mærkning for kundens egetudviklede udstyr. Men vi udfører også mindre inspektionsopgaver.

Med værktøjet Safexpert og Bowiteks tilhørende data og skabeloner gennemfører Bowitek CE-mærkningsprocessen strømlinet med beviseligt store besparelser i tid og penge uden at gå på kompromis med kvaliteten, fremhæver firmaet. Bowitek er eksklusiv distributør af Safexpert i Danmark og Sverige samt forhandler i resten af Norden.
12/10 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma