Branche, teknologi, komponentdistribution

 

DIS melder om fremgang på trods af COVID-19 krisen

DIS melder om fremgang på trods af COVID-19 krisen

Der er nok af spændende projekter - også selv om COVID-19 stadig er en del af hverdagen - lyder meldingen fra ingeniør- og udviklingsfirmaet DIS.

Trods det sidste halve års coronakrise oplever DIS en positiv fremgang i aktivitetsniveauet hos nye og eksisterende kunder i Danmark såvel som globalt.

- COVID-19 er en realitet vi alle må forholde os til. Vores oplevelse er, at kunderne har et positivt syn på fremtiden og derfor har holdt aktivitetsniveauet højt. I DIS har vi haft projekter, som har været sat på hold, men vi har også oplevet det modsatte, hvor nogle projekter er opstået grundet corona. Vi har derfor formået at opretholde vores høje aktivitetsniveau hen over tiden med corona og oplever generelt øget aktivitet på alle forretningsområder, siger Michael Gadeberg, stifter af DIS, som samtidig røber, at DIS netop har underskrevet den største ordre i virksomhedens historie.


Som så mange andre virksomheder har DIS det sidste halve år i perioder arbejdet hjemmefra, men COVID-19 har ikke været en stopklods for samarbejdet - måske tværtimod.

- Hverdagen er anderledes, mere fleksibel og samtidig også mere effektiv, hvor mange møder nu afholdes virtuelt, hvilket har en positiv effekt på planlægningen og ressourceforbruget. Grundet vores globale footprint har vi i flere år øvet os i afvikling af virtuelle møder, og den læring har vi haft glæde af fra første dag, coronavirusset ramte verden. Vores fokus er at levere varen og kvaliteten, som vores kunder efterspørger, og som vi er kendt for. Vi skal forstå hinandens udfordringer og i tæt samarbejde finde den løsning, der efterspørges, og som kan omsættes til værdi uagtet de begrænsninger, der måtte være, siger Michael Gadeberg, som glæder sig over, at der er god efterspørgsel efter DIS’ ydelser og kompetencer, og at virksomheden derfor fastholder den strategiske vækstmålsætning.
29/10 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma