Branche, teknologi, komponentdistribution

 

electronica 2020 er aflyst - men ‘genopstår’ i cyberspace

electronica 2020 er aflyst - men ‘genopstår’ i cyberspace

electronica 2020 bliver ikke afholdt som planlagt 10. - 13 november i München. Selve den ’fysiske’ udstilling er aflyst, men i stedet vil der i samme periode gennemføres en virtuel udstilling, ’electronica virtual’, med tilhørende konference.

Messe München har i løbet af weekenden annonceret, at verdens største elektronikmesse, electronica, ikke - som ellers planlagt - bliver afholdt den 10. – 13 november 2020 i München. De nuværende rejsebegrænsninger i Europa og på globalt plan ville få stor betydning for både antallet af udstillere og besøgende, og arrangørerne har sammen med industrien konkluderet, at electronica ville miste sin karakter som en verdensledende messe, hvis den skulle afholdes som en normal ’in-person’  begivenhed i november måned.

Messen vil i år derfor udelukkende bliver afviklet som et ’rent’ digitalt arrangement, kaldet ’electronica virtual’, hvor udstillerne vil få mulighed for at booke digitale stande, og arrangørerne vil i samarbejde med udstillere tilbyde ’besøgende’ nye måder at interagere med udstillerne og networke med hinanden på.

Falk Senger, administrerende direktør for Messe München, forklarer:

- Selv om en ’in person’ messe kunne have været gennemført med afsæt i vores sikkerheds- og hygiejnekoncept, tvang den seneste udvikling i forbindelse med rejsebegrænsninger i mange lande os til at genoverveje vores planer. Vi tilpasser derfor planerne til denne dynamiske situation og fokuserer nu udelukkende på vores virtuelle format. Internationale udstillere og besøgende er hjertet af electronica. I lyset af de nuværende Covid-19-situation ville vi ikke have været i stand til at imødekomme de forventninger, som stilles i forbindelse med en  personlig messe.

Kurt Sievers, administrerende direktør for NXP Semiconductors og formanden for electronica Advisory Board tilføjer:

- Efter at have revurderet situationen, anser jeg Messe München’s beslutning for at være passende og ansvarlig. Vi er glade for, at der med ’electronica virtual’ nu tilbydes et koncept til 2020, der gør det muligt for udstillere at nå deres internationale kunder -  selv i denne fortsatte vanskelige pandemiperiode. Via den digitale platform får udstillerne mulighed for at præsentere deres innovationer,  diskutere branchetrends og effektivt netværke med kunder og leverandører.

Det er muligt at følge udviklingen på 
http://www.electronica.de

7/9 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr