Branche, teknologi, komponentdistribution

 

EOT varmer op til efterårets messe med EOT ConnectFoto fra EOT 2019 af MCH/Tony Brøchner.

EOT varmer op til efterårets messe med EOT Connect

EOT - Electronics of Tomorrow lancerer et nyt digitalt initiativ kaldet EOT Connect, som samler elektronik- og teknologibranchen til webinarer med spændende brancheprofiler 1.-3. juni 2021.

1. juni slår EOT - Electronics of Tomorrow de digitale døre op til online eventen EOT Connect, hvor elektronik- og teknologibranchen via en række webinarer får mulighed for at varme op til den fysiske udgave af EOT, som finder sted i MCH Messecenter Herning 31. august - 2. september 2021.

Webinarerne bliver en smagsprøve på alt det, som de besøgende kan opleve på den fysiske messe, og favner blandt andet emner som 5G, IoT, LoRaWAN og fremtidens udviklingstendenser.

- EOT Connect finder sted på de oprindelige datoer for EOT-messen, og derfor har vi valgt at bruge eventen som et kick-off til den fysiske deltagelse i efteråret, så både besøgende og udstillere får mulighed for at forlænge messeoplevelsen med et digitalt lag, fortæller Mona Jakobsen, projektchef for EOT og tilføjer:

- EOT Connect er et pilotprojekt i samarbejde med vores samarbejdspartner Affinity, hvor vi gennem nogle digitale værktøjer sigter mod at 'matchmake' udstillere med besøgende forud for messen. Det endelige mål er selvfølgelig, at alle parter skal få mest muligt ud af deres messedeltagelse i september, og vi håber derfor, at branchen vil tage godt imod EOT Connect og benytte sig af muligheden for at hente en masse ny viden, siger Mona Jakobsen.

Brancheprofiler uddeler guldkorn

Fælles for alle webinarerne på EOT Connect er, at de forskellige indlægsholdere og keynote speakers alle er velkendte branchefolk, som også kan opleves på messens foredragsscene til efteråret. Deltagerne på EOT Connect kan blandt andet hente guldkorn fra Anders Struwe Mynster fra Nordic IoT Centre. Han giver en status på det nordiske loT-landskab og fortæller om, hvad der rører sig på markedet, ligesom han vil afrunde webinaret med at fortælle om kriterierne for kåringen af Danmarks bedste IoT-løsning.

Mads Thimmer fra Innovation Lab vil i et andet webinar give en værdifuld indsigt i, hvordan pandemien har sendt verden ti år frem i digitaliseringsplanen. Han kommer ind på, hvor markederne, pengene og teknologierne rykker hen og dykker ned i de mest spændende udviklingstendenser, cases og tech-eksempler lige nu.

Herefter kan deltagerne overvære et gruppeindlæg med emnet 'Industriel IoT og 5G', hvor blandt andet indlægsholdere fra Aalborg Universitet, Siemens-Gamesa, Teknologisk Robotcenter i Odense og TV 2 deltager. Webinaret kredser om 5G, og hvilke muligheder teknologien medfører for dansk erhvervsliv.

Webinarrækken sluttes torsdag, hvor Ben Olayinka og Laurens Slats fra The Things Industries vil dele deres erfaringer med at skabe The Things Network - verdens største LoRaWAN-netværk.

EOT Connect afholdes 1.-3. juni online, mens den fysiske messe finder sted 31. august-2. september 2021 i MCH Messecenter Herning. Tilmelding til webinarerne sker via eot.dk/eot-connect.

10/5 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • Sensor ECS

  Sensor ECS

  IT hardware til brug i industriens krævende miljøer
 • Power Technic ApS

  Power Technic ApS

  Medico Strømforsyninger / Åbne typer samt til printmontage
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: Raising the pillars of digital transformation
 • Microchip

  Microchip

  AWS-connected embedded systems
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: How Siemens EDA helps you engineer a smarter future

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder