Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Grønt lys til at afholde messerGeorg Sørensen, administrerende direktør MCH A/S

Grønt lys til at afholde messer

Folketingets partier er nået til enighed om en yderligere genåbning af samfundet, der betyder, at dansk erhvervsliv igen kan mødes fagligt og personligt i MCH Messecenter Herning, hvor EOT-messen bliver blandt de første.

Efter 14 måneder præget af aflysninger, udsættelser og senest tvangslukning siden slutningen af november kan MCH atter invitere dansk erhvervsliv indenfor til messer i Herning. Det sker på baggrund af en politisk blåstempling af ekspertgruppens anbefalinger til modeller for sundhedsforsvarlig gennemførelse af blandt andet messer, konferencer og kultur.

Interiør- og designmessen Formland genåbner således messehallerne 19. august, og udsigten til liv i MCH efter en lang nedlukning glæder administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen:


- Vi hilser den politiske aftale meget velkommen. Store arrangementer stiller store krav til planlægningen, og nu kan vi med afklaring og vished sammen med vores gode samarbejdspartnere planlægge og tilrettelægge messerne i efteråret og fremefter, siger Georg Sørensen og fortsætter:

- Efter mange måneder med digitale alternativer glæder det mig, at tiden igen er blevet til det trygge, faglige, fysiske og personlige møde, så gode forretninger, idéer og samarbejder kan fastholdes og udvikles til gavn for dansk erhvervsliv.

Retningslinjerne for messeaktivitet indeholder krav om coronapas samt et arealkrav på 4 kvadratmeter, ligesom messearrangøren skal udarbejde en sundhedsplan. Derudover læner ordningen for messer sig op ad retningslinjerne for detailhandlen, herunder krav om værnemidler og smitteforebyggende tiltag, og vil blive lempet i takt med retningslinjerne for detailhandlen.

Formland indleder messerækken efterfulgt af elektronik- og teknologimessen EOT - Electronics of Tomorrow, messen for entreprenører og håndværkere E&H, Transport-messen, life science-messen DiaLabXpo og teknologi- og industrimessen hi Tech & Industry Scandinavia.

Også for MCH-koncernens øvrige forretningsområder var genåbningsaftalen godt nyt. Således bliver der nu mulighed for at genåbne inden for konference -og kulturområdet, hvor MCH Herning Kongrescenter igen kan åbne dørene allerede på torsdag 6. maj.
5/5 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: How Siemens EDA helps you engineer a smarter future
 • Microchip

  Microchip

  AWS-connected embedded systems
 • Power Technic ApS

  Power Technic ApS

  Medico Strømforsyninger / Åbne typer samt til printmontage
 • Sensor ECS

  Sensor ECS

  IT hardware til brug i industriens krævende miljøer
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: Raising the pillars of digital transformation

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder