Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Huawei afholder event om grøn energi og digitale løsninger

Huawei afholder event om grøn energi og digitale løsninger

Torsdag d. 10. juni, 2021 afholder Huawei online-arrangementet 'Green Energy: Digital Solutions for a Sustainable Future' som en del af EU Green Week, der i år har forurening som fokusområde.

Som en del af EU Green Week afholder Huawei afholder torsdag den 10. juni en event om grøn energi og digitale løsninger.

- Som en af verdens største tech-virksomheder har vi både et stort ansvar, men også muligheder for, at kunne bidrage med grønne løsninger gennem nye digitale teknologier. Derfor glæder Huawei sig til at gå forrest og vise, hvordan man kan lave sådanne løsninger under EU Green Week, siger Xukun Ji, Vice President of Communications i Danmark.

Huawei har en række nye løsninger, som virksomheden har udstillet i sit nye Huawei Digital Power Innovation and Experience Center. De grønne digitale løsninger er alle eksempler på, hvordan man kan bruge digital innovation til at skabe energibesparende og emissionsreducerende løsninger i forskellige industrier.


Og der er, ifølge Huawei, brug for disse digitale løsninger. Verden begynder langsomt at returnerer til en tilstand, der gradvist mere ligner den, der fandtes, før Covid-19-pandemien gik verden rundt. Det betyder også, at emissionsniveauer igen har udsigt til at stige.

I denne sammenhæng er det af stor betydning for Huawei at se mod Europa, da kontinentet er blevet en global forkæmper inden for løsning af klimaudfordringerne og miljøbeskyttelse. Således sigter de fleste europæiske lande mod nul-emission i 2050. Det gælder også i den private europæiske sektor, hvor mere end halvdelen af alle selskaber i Europa har tilslutter sig 'Science Based Targets'-initativet, der skal hjælpe virksomhederne med at skabe bæredygtig udvikling.

- Som leverandør af telekommunikationsudstyr tror Huawei fuldt og fast på, at telekommunikationsteknologier er vigtige for a skabe en grøn og CO2-neutral udvikling. Derfor står vi sammen med Europa i arbejdet med at skabe en nulemissionsfremtid, og vi glæder os til vores event,” afslutter Xukun Ji med reference til Huaweis kommende event under EU Green Week.
7/6 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • Sensor ECS

  Sensor ECS

  IT hardware til brug i industriens krævende miljøer
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: Raising the pillars of digital transformation
 • Microchip

  Microchip

  AWS-connected embedded systems
 • Power Technic ApS

  Power Technic ApS

  Medico Strømforsyninger / Åbne typer samt til printmontage
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: How Siemens EDA helps you engineer a smarter future

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder