Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Huawei frigiver hvidbog om augmented reality (AR)Huaweis CMO for virksomhedens Carrier-afdeling, Bob Cai.

Huawei frigiver hvidbog om augmented reality (AR)

I forbindelse med tech-konferencen, Better World Summit, har Huawei præsenteret en hvidbog om augmented reality (AR), hvor der ikke mindst er fokus på samspillet mellem AR og 5G.

Huawei har fornyligt afholdt tech-konferencen Better World Summit om 5G og AR (Augmented Reality). Her gav en række industrieksperter deres bud på, hvordan teknologi kan bruges til at skabe en bedre verden med særligt fokus på samspillet mellem 5G og AR, hvilket Huawei ved samme lejlighed også udgav en hvidbog om.

Ifølge en af hovedtalerne på konference, Huaweis CMO for virksomhedens Carrier-afdeling Bob Cai, vil 5G være den teknologi, der kommer til at ´tænde for´ implementeringen af AR-teknologi:


- Vi vil se AR udrulle sig først i særligt fem industrier: Uddannelse, sociale netværk, shopping, rejser og navigation samt spilindustrien. AR kan virkeliggøre sammensmeltningen af den fysiske og digitale verden, og omsætte drømme til virkelighed, understregede Bob Cai over for de tilhørende

Huawei vurderer, at værdien af det marked, som den nye teknologi vil skabe, vil have en samlet, global værdi i omegnen af 1800 mia. kr. i 2025. Huawei er internt allerede begyndt at benytte teknologien, fortalte Cai.

Pga. pandemien har det i en længere periode ikke være muligt for virksomhedens kunder at besøge Huaweis kontorer. Derfor er Huawei allerede begyndt at bruge AR til at demonstrere sine ledende produkter og løsninger online, hvilket har effektiviseret virksomhedens kommunikation med kunder og partnere.

Under sin tale demonstrerede Bob Cai således også, hvordan virksomheden 'producerer' AR-teknologi. Bl.a. fremhævede han Huaweis Air Photo-teknologi, som bruger unikke algoritmer til at omdanne 2D-fotos til digitale 3D-modeller.

Han introducerede også de tilhørende til Huawei AR Engine, som er virksomhedens AR-udviklingsplatform til mobile enheder. Med Huaweis AR Engine, skal udviklerne kun skrive 10 linjer kode for at skabe AR-effekter, hvilket sætter tempo på udviklingen af AR-løsninger til mobilen.

Endelig opfordrede Bob Cai til, at tech-industrien går sammen om at udvikle AR-løsninger:
- Hvis du vil komme hurtigt frem, så rejs alene. Men hvis du heller vil nå langt, så skal du rejse i selskab med andre. Udviklingen af AR-teknologi kræver, at hele industrien samarbejder for at skabe fremdrift i den værdikæde, der ligger til grund for udviklingen af samspillet mellem 5G og AR. AR og 5G sammenkobles på det helt rette tidspunkt: 5G 'tænder for' AR, og AR viser 5G-teknologiens potentiale, sagde Bob Cai afslutningsvist.

Hvidbogen 'AR Insight and Application Practice White Paper' kan hentes her: https://carrier.huawei.com/~/media/CNBGV2/download/bws2021/ar-insight-and-application-practice-white-paper-en.pdf

24/6 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • Power Technic ApS

  Power Technic ApS

  Medico Strømforsyninger / Åbne typer samt til printmontage
 • Microchip

  Microchip

  AWS-connected embedded systems
 • Sensor ECS

  Sensor ECS

  IT hardware til brug i industriens krævende miljøer
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: Raising the pillars of digital transformation
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: How Siemens EDA helps you engineer a smarter future

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder