Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Indesmatech bliver agent for Melexis i Norden og Baltikum

Melexis er ikke mindst kendt for produkter til automotive segmentet, men firmaets sensor-løsninger er også velegnede til andre applikationer, og en agentaftale med Indesmatech skal bane vejen til nye kunder.

Belgiske Melexis er en markant leverandør af sensor-løsninger til brug i ikke mindst biler. Men firmaet har også en ambition om at positionere sig lige så stærkt på både IoT og de industrielle markeder, og i den forbindelse har firmaet netop indgået en agentaftale med Indesmatech.

Sensorprogrammet passer perfekt ind i Indesmatechs eksisterende aktiviteter inden for disse markedssegmenter, fremhæver det danske firma: Blandt produkterne i Melexis-programmet med en bred appeal kan nævnes: 


- HALL sensorer med 'in-field' threshold programmering.
- FIR matrix temperatursensorer til monitorering af større flader/områder (f.eks varmesøgende)
- TOF Sensorer til 3D Time of Flight, ToF,  imagegenerering i høj opløsning, der også er oplagt til mange applikationer uden for automobilbranchen.

Indesmatech har fået en aftale, der dækker Norden og Baltikum med skæringsdato den 1. marts, 2021. Det forventes, organisationen udvides både i Danmark og Sverige.

Melexis har hovedkvarter i Belgien, og en stor del af udviklingen og produktionen foregår i Europa.

1/3 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma