Branche, teknologi, komponentdistribution

 

International LoRaWAN-konference afvikles på EOT i Herning

International LoRaWAN-konference afvikles på EOT i Herning

Den internationale LoRaWAN-konference 'The Things Conference on Tour' kommer til Skandinavien for første gang under EOT - Electronics of Tomorrow, der afholdes i Messecenter Herning 31. august - 2. september 2021.

Verdens største LoRaWAN-konference, 'The Things Conference on Tour', har tidligere besøgt både Slovenien, England, Indien og Australien, men 31. august-2. september er turen kommet til Danmark og Herning. LoRaWAN-konferencen bliver en del af EOT - Electronics of Tomorrow, som finder sted i MCH Messecenter Herning 31. august-2. september 2021. Her vil førende eksperter give et dybdegående indblik i LoRaWAN-teknologiens potentialer gennem både udstilling, taler og workshops.

LoRaWAN er et 'Long Range Wide Area Network' - det vil sige et IoT-netværk med lang rækkevidde baseret på teknologien LoRa. LoRaWAN en global netværksstandard, der benyttes i mange IoT-netværk verden over. Det er rygraden i en bred vifte af IoT-apps inden for monitorering og styring af bl.a. energi, overvågning, optimering, miljøkontrol, økosystemer og infrastruktur.


LoRaWAN benyttes i stort omfang i Danmark både til offentlige (kommunale) og private IoT-løsninger.

Konferenceprogrammet bliver løbende offentliggjort, men allerede nu ligger det fast, at Semtech sender to af deres profilerede eksperter til Danmark. Der er tale om Richard Lansdowne og Carlo Tinella, som hver især vil give et værdifuldt indblik i deres viden inden for LoRaWAN-teknologien. Andre virksomheder som Tektelic og Force Technology vil også være at finde på konferenceprogrammet.

- Det er virkeligt et scoop, at vi har fået 'The Things Conference on Tour' til EOT - og at Semtech så tilmed vælger at sende to af deres helt store profiler til Danmark, det er vi meget beærede over, fortæller co-founder i Indesmatech Søren Manicus, der er en del af udviklingsgruppen bag EOT, og fortsætter:

- EOT er i forvejen unik med sin kombination af konferencer, udstilling, workshops og networking, men med tilføjelsen af 'The Things Conference on Tour' giver det nu en mulighed for at få mere uddybende teknologisk og kommerciel indsigt i udviklingen af LoRaWAN-standarden, som på verdensplan er i markant vækst i disse år.

Den seneste udgave af 'The Things Conference' blev afholdt online i uge 4, og konferencen i Herning bliver dermed årets første mulighed for at opleve indlægsholderne fysisk - under forudsætning af de til den tid gældende rejserestriktioner. Allerede i juni kan besøgende dog se frem til at opleve en række online pre-events.

EOT - Electronics of Tomorrow kan opleves i MCH Messecenter Herning 31. august-2. september 2021. Her vil besøgende kunne netværke med virksomheder og opleve konferencer inden for emner som 5G, kunstig intelligens, sikkerhed, grøn innovation samt meget andet.

Messen arrangeres af MCH i samarbejde med branchen og organisationerne Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik og DI Digital, mens 'The Things Conference On Tour' arrangeres i samarbejde med Indesmatech, Aarhus Universitet og ITU (IT University of Copenhagen).
6/4 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma