Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Mouser udvidede med mange nye leverandører i 2022

Mouser udvidede med mange nye leverandører i 2022

Mouser Electronics har i løbet af 2022 tilføjet 59 nye leverandører inden for forskellige produktsegmenter.

Mouser Electronics har i løbet af 2022 tilføjet 59 nye producenter til firmaets omfattende linecard, hvilket i høj grad udbygger udvalget af produkter til designingeniører og indkøbere overalt i verden. Ved at tilbyde kunderne et bred udvalg af de mest avancerede teknologier hjælper Mouser designere til at undgå dyre redesigns, produktionsforsinkelser eller endog afbrydelse af et projekt. 

Mouser arbejder tæt sammen med sine 1,200+ produktionspartnere for at give den hurtigste og letteste adgang til branchens nyeste komponenter. Igennem 2022 – da mange virksomheder stod over for supply chain udfordringer, som Mouser har været med til at afhjælpe.

 - Mouser fokuserer alene på at tilbyde kunderne det bredest mulige udvalg af de nyeste teknologier og produkter fra topproducenterne af elektronikkomponenter. Ved at tilføje et betydeligt antal nye leverandører styrker Mouser sit image som en one-stop shop for alle printmonterede komponenter og de tilhørende udviklingsværktøjer, der er nødvendige for det samlede projektdesign, siger Jeff Newell, Mouser Electronics' Senior Vice President of Products.

Blandt de nye produktionspartnere, som Mouser har tilføjet i 2022 er:

Allegro MicroSystems, globalt førende inden for effekt- og sensorløsninger til bevægelsesstyring og energieffektive systemer.

Kingston, globalt førende inden for memory- og lagringsløsninger. Kingston leverer memory-komponenter til top-tier datacentre, cloud-udbydere og PC-producenter såvel som virksomheder, der udvikler de nye trends inden for smarte produkter.

Amphenol LTD, et medlem i familien af virksomheder under Amphenol Corporation, som tilbyder produktionstjenester og et betydeligt udvalg af konnektorer og forbindelsesteknik inklusive overstøbning, kabelkonfektionering og kapsling af elektronik.

Menlo Micro,  producent ansvarlig for at skabe en helt ny kategori af elektroniske kontakter til RF, mikrobølge, millimeterbølge, AC/DC-strømforsyninger og meget mere.

Advanced Photonix, førende leverandør af optoelektroniske sensorer, produkter og instrumenter, som bruges til test og måling, proceskontrol, medico-, telecom- og forsvarsmarkederne.

27/1 2023
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma