Branche, teknologi, komponentdistribution

 

NIRAS’ nye innovationshub skal udvikle fremtidens grønne tech-virksomhederDer er plads til 70-100 kontorpladser i hub'en, der også indeholder lagerplads, produktionslokale og plads til events. (Foto: Sophie Bech)

NIRAS’ nye innovationshub skal udvikle fremtidens grønne tech-virksomheder

NIRAS Green Tech Hub kan huse op til 100 iværksættere i et frugtbart innovationsmiljø, hvor der er mulighed for sparring med NIRAS’ mange eksperter og kunder.

Den 9. september slog NIRAS dørene op for det nye NIRAS Green Tech Hub, et innovativt fællesskab for små og mellemstore tech startups med ambitioner om at udvikle bæredygtig teknologi.

NIRAS Fonden står bag den nye innovationshub, der holder til i nyrenoverede lagerlokaler ved NIRAS’ hovedkvarter i Allerød. Og placeringen i NIRAS’ nabolokaler giver mulighed for et unikt arbejdsmiljø.

- Ambitionen er at skabe og udvikle et miljø, hvor bæredygtige og innovative idéer fødes og udvikles til glæde for både NIRAS’ forretning og iværksætterne i den nye Green Tech Hub, forklarer CEO & Founder Kresten Kloch.


NIRAS Green Tech Hub er for virksomheder, der er passionerede eksperter inden for deres fagområder, og som har en idé, et produkt eller en løsning med relation til et eller flere af NIRAS’ mange forretningsområder.

- Vi arbejder bredt med begrebet grøn tech. Derfor er startups, der arbejder med fermenteringsprocesser lige så velkomne som dem, der arbejder med bæredygtige byggematerialer eller nye energiformer. Der skal dog være en synergieffekt over i NIRAS’ forretningsområder, så vi kan stille de relevante NIRAS-rådgivere til rådighed, siger Sophie Bech, Hub Director.

Målet er, at NIRAS Green Tech Hub skal være et sted, hvor virksomheder har mulighed for at udvikle deres teknologiske idéer fra at have et produkt og et par kunder, til at have en fornuftig forretning inden for nogle år.

- Og med 5000 kvadratmeter til produktion-, kontor- og lagerplads, er der bogstavelig talt højt til loftet og plads til både store idéer, værksteder, produkter, laboratorier, maskiner og prototyping, siger Sophie Bech, Hub Director.
9/9 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • Sensor ECS

  Sensor ECS

  IT hardware til brug i industriens krævende miljøer
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: Raising the pillars of digital transformation
 • Power Technic ApS

  Power Technic ApS

  Medico Strømforsyninger / Åbne typer samt til printmontage
 • Microchip

  Microchip

  AWS-connected embedded systems
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: How Siemens EDA helps you engineer a smarter future

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder