Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Prevas styrker indsatsen inden for cybersikkerhed i produkter

Med Rune Hillebo Wiinberg som nyudnævnt Head of Cybersecurity hos Prevas, rykker man en liga op og sætter endnu større fokus på behovet for cyberrobusthed i produkter.

Cyberkriminalitet er en stor forretning på verdensplan og angrebene bliver mere og mere sofistikerede. Behovet for øget sikring af systemer, data og devices er stort for de fleste virksomheder, men det er ofte også uoverskueligt hvor og hvordan, man skal gribe det an.

Med Rune Hillebo Wiinberg som nyudnævnt Head of Cybersecurity hos Prevas, rykker firmaet en liga op og sætter endnu større fokus på behovet for cyberrobusthed i produkter og enheder.

Prevas har i mange år leveret elektroniske løsninger med fokus på security, og som rådgiver og udviklingspartner er man vant til at hjælpe kunder med device-udvikling baseret på anerkendte cyber standarder. Prevas oplever i øjeblikket en øget efterspørgsel hos kunder der i stigende grad ser cybersecurity, som en vigtig parameter i udvikling og salg af nye devices. 

- Vi er vant til at levere projekter og konsulenter til virksomheder, der arbejder i områder som forsvar, medicinsk udstyr og energi og de har allerede stor fokus på cybersecurity, men nu oplever vi tillige en stærk stigning på forespørgsler i sektorer, hvor det ikke tidligere blev prioriteret – bl.a. forbruger elektronik og IoT, siger Rune Hillebo Wiinberg.

Den øget efterspørgsel er drevet både gennem sikkerhedspolitiske samfundsudviklinger samt afledt af regulatoriske tiltag fra bl.a. EU, bl.a. NIS2 og CRA.

Rune Hillebo Wiinberg er uddannet cand.scient i Datalogi fra DIKU og har gennem tekniske roller i Powersense A/S, Landis+Gyr A/S og Prevas opnået bred erfaring med udvikling af apparater med et højt niveau af cybersecurity i såvel kritisk infrastruktur som medicinsk udstyr. Han bliver flankeret af erfarne arkitekt- og rådgivningskompetencer i form af Per Nørgaard Christensen og Mads Doré.

27/1 2023
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma