Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Årets bedste IoT-løsning kåres for første gang på EOT-messen

Årets bedste IoT-løsning kåres for første gang på EOT-messen

EOT har indgået et nyt partnerskab med Nordic IoT Centre, som i samarbejde med Digital Lead og DI Digital introducerer en helt ny pris, der hylder Årets bedste IoT-løsning. Prisoverrækkelsen kan opleves på EOT - Electronics of Tomorrow 1. september.

Når elektronik- og teknologibranchen mødes på EOT - Electronics of Tomorrow 31. august - 2. september i MCH Messecenter Herning kan besøgende se frem til at overvære overrækkelsen af den nystiftede pris 'Årets bedste IoT-løsning'. Prisen er stiftet i et samarbejde mellem Nordic IoT Centre ved FORCE Technology og Alexandra Instituttet, den nationale digitale klynge DigitalLead, EOT - Electronics of Tomorrow og DI Digital.

- Med denne pris ønsker vi at sætte fokus på et centralt område i den digitale udvikling af vores samfund og virksomheder, nemlig evnen til at skabe eller omforme fysiske objekter til digitale enheder. IoT-løsninger er en af grundstenene i den digitale transformation og dermed grundlaget for gennem digitalisering at øge velstanden, bæredygtigheden og livskvaliteten i vores samfund og virksomheder til glæde for os alle, fortæller Anders Struwe Mynster, leder af Nordic IoT Centre, og tilføjer:

- 2021 bliver det første år, hvor vi kårer Årets bedste IoT-løsning, men det bliver absolut ikke sidste gang. Hensigten er at skabe en årlig tilbagevendende begivenhed, der kan inspirere og motivere hele det danske IoT-økosystem.

I konkurrencen, der officielt løber fra 1. juni til og med 2. juli 2021, opfordrer partnerne alle virksomheder, brugere og leverandører af IoT-løsninger til at indstille deres bud på årets bedste IoT-løsning. Vinderen af prisen afsløres 1. september 2021 ved en kåringsceremoni på EOT-messen.

Hos teamet bag EOT-messen ser man frem til samarbejdet om at hylde de danske IoT-virksomheder:

- Vi glæder os meget over samarbejdet med Nordic IoT Centre, Digital Lead og DI Digital, der med denne pris sætter særligt fokus på både ejere, brugere og leverandører af IoT-løsninger. IoT er ét af kerneområderne på EOT-messen, og derfor ser vi en helt oplagt synergi i, at konkurrencen finder sted under EOT - Electronics of Tomorrow, og vi ser frem til at byde både deltagere og publikummer velkommen i Herning, når prisen uddeles 1. september, siger Christina Rosenlund, assisterende projektleder på EOT.

Online opvarmning

Allerede tirsdag 1. juni er der mulighed for at høste værdifuld viden om emnet, når Anders Mynster fra Nordic IoT Centre via eventen EOT Connect afholder webinaret 'Det nordiske IoT-landskab - Har du den bedste løsning'. Her giver han en status på det nordiske loT-landskab og gør deltagerne klogere på, hvad der rører sig på markedet, ligesom han vil afrunde webinaret med at fortælle om kriterierne for kåringen af Årets bedste IoT-løsning.

Tilmelding til webinarerne sker via www.eot.dk/eot-connect.

EOT - Electronics of Tomorrow finder sted 31. august-1. september 2021 i MCH Messecenter Herning. Læs mere på www.eot.dk.

 

1/6 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: How Siemens EDA helps you engineer a smarter future
 • Sensor ECS

  Sensor ECS

  IT hardware til brug i industriens krævende miljøer
 • Siemens EDA

  Siemens EDA

  WP: Raising the pillars of digital transformation
 • Microchip

  Microchip

  AWS-connected embedded systems
 • Power Technic ApS

  Power Technic ApS

  Medico Strømforsyninger / Åbne typer samt til printmontage

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder