PCB og designværktøjer

 

NCAB Group køber danske Multiprint

NCAB Group køber danske Multiprint

NCAB Group med hovedsæde i Sverige hører til blandt Europas største PCB-leverandører, og firmaet udbygger nu aktiviteterne i Danmark gennem købet af Multiprint i Birkerød.

Svenskejede NCAB Group, der er blandt Europas største PCB-leverandører, styrker positionen på det danske marked gennem købet af PCB-kollegaen Multiprint, der hører til i Birkerød nord for København

 - Dette er en fantastisk mulighed for os alle. Multiprint er privatejet med dedikerede medarbejdere som dagligt levere service og knowhow af høj værdi for kunderne, siger Jan K. Thomsen og Finn Elmquist, nuværende stiftere og ejere af Multiprint, og de fortsætter:

-  At være udvalgt af NCAB Group til at blive en del af deres danske team er et stor fornøjelse, som vi alle ser frem mod. Det er en bekræftelse af den høje præstation, som vores kunder stoler på. I takt med at printkortmarkedet bliver ved med at udvikle sig, er dette et perfekt tidspunkt til at tage det næste skridt. At forene kræfter med NCAB giver os en endnu større mulighed og synergi til at supportere vores kunders stigende krav. De største fordele for vores kunder vil være d

en øgede købekraft, den store palette af fabrikker og verdensomspændende ressourcer. Alle medarbejdere hos Multiprint fortsætter hos NCAB og hjælper med at styrke overgangsfasen og fortsætte forretningen og væksten sammen med dem, påpeger Jan K. Thomsen og Finn Elmquist.

Multiprint skifter pr. 4. marts 2019 navn til NCAB Group Multiprint og forener kræfterne med NCAB Group Denmark. 

- Vi er alle meget glade for at Multiprint bliver en del af NCAB. Vi har den samme forretningsmodel, den samme kundedrevne organisation og måske vigtigst af alt den samme indstilling til kvalitet, som er fundamentet for al printkortproduktion,  siger Rikard Wallin, VP Nordic, NCAB Group.

NCAB Group blev stiftet i 1993 i Sverige, men firmaet er i dag etableret i15 lande: Sverige, Norge, Finland, Danmark, Rusland, Tyskland, Polen, Storbritannien, Spanien, Frankrig, Makedonien, Italien, Malaysia, Kina og USA. NCAB har 370 ansatte, heraf 100 i Kina, og en årlig omsætning på mere end 150 millioner EUR.

NCAB blev noteret på NASDAQ Stockholm den 5. juni 2018.

21/2 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Flex og Rigid-Flex

PCB layout

PCB, Aluminium

PCB, HDI

PCB, RIGID-SOFT

PCB, Stenciler og rammer

PCB, Vridningselement

Printkort

RIGID

Tilføj dit firma