Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Europas største Google I/O-event afholdes i Aalborg

Onsdag den 11. maj 2022 slår MapsPeople dørene op for dette års Google I/O Extended. Eventet samler landets skarpeste tech-specialister og entusiaster til en dag om fremtidens teknologi-trends.

MapsPeople er for ottende gang med til at danne rammerne for det årlige, danske Google I/O Extended i Aalborg, der med stor interesse fra udviklere og tech-entusiaster forventes at blive Europas største. Udviklereventet udspringer fra den verdensomspændende onlinekonference, Google I/O, hvor de næste store teknologiske trends og nyheder afsløres. Arrangementet i Aalborg giver mulighed for at overvære Googles konference, deltage i workshops og netværke med branchens specialister.

- Jeg er glad for, at vi endnu en gang kan invitere landets skarpeste tech-hoveder til et spændende event med fokus på fremtidens trends. Aalborg er hjem for mange af landets førende it- og tech-virksomheder og med et event som dette, er vi med til at sætte byen på verdenskortet inden for branchen. Samtidig giver eventet god mulighed for rekruttering af fremtidens IT-talenter, fortæller Michael Gram, CEO hos MapsPeople.

Interessen for Google I/O er vokset markant, og i dag afholdes der events over hele verden, hvor den længe ventede keynote-tale fra Google I/O livestreames. MapsPeople er sammen med to partnere, DigitalLead og Google Developers Group Aalborg, arrangørerne bag eventet i Aalborg. Foruden keynote-talen kan deltagerne opleve en række eksperter diskutere nyhederne, ligesom der er rig mulighed for at netværke med de øvrige deltagere, der består af alt fra branchens ledende kræfter til fremtidens IT-specialister.

Efter to år med coronaaflysninger kan arrangementet igen afholdes fysisk. Musikkens hus i Aalborg omdannes til et tech-univers med workshops og speakere fra både erhvervslivet og Google Danmark, der giver udviklere og it-professionelle mulighed for fordybelse i fremtidens store teknologi-trends. Det er gratis at deltage i eventet, som du kan læse mere om her

9/5 2022
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma