Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Mouser og Allegro MicroSystems annoncerer global distributionsaftale

Mouser og Allegro MicroSystems annoncerer global distributionsaftale

Mouser annoncerer distributionsaftale med Allegro MicroSystems, der er en førende leverandør af effekt- og sensorløsninger til bevægelsesstyring og energieffektive systemer.

Mouser Electronics har indgået en ny, global distributionsaftale med Allegro MicroSystems, der er globalt førende inden for effekt- og sensorløsninger til bevægelsesstyring og energieffektive systemer. Med aftalen vil Mouser tilbyde sine kunder Allegro MicroSystems’ brede udbud af sensor-IC’er, drivere, regulatorer og effektmoduler, der giver ideelle løsninger til automotive, industrielle, forbruger samt energi- og infrastrukturapplikationer.

- Med distributionsaftalen med Mouser Electronics kan vi nå ud til et langt større globalt publikum med vores højeffektive produkter med det høje serviceniveau, som vores eksisterende kunder allerede kender. Vi ser frem til et langt og sundt partnerskab mellem vires virksomheder, siger Kyle Purinton, Sr. Director, Global Channel Sales hos Allegro MicroSystems.


- Mousers kunder kræver effektivitet og pålidelige produkter, og Allegro MicroSystems både opfylder og overgår disse forventninger. Aftalen giver designingeniører en glimrende vej til at udvikle energieffektive løsninger på tværs af et bredt udsnit af brancher og applikationer, siger Kristin Schuetter, Mouser Electronics’ Vice President for Supplier Management.

Mouser lagegrfører nu Allegro MicroSystems’ højpræcise komponenter inklusive switche og latche, positionssensorer, strømsensorer og magnetiske hastighedssensorer. ACS72981 er en lineær Hall-effekt strømsensor-IC, der giver præcise AC- eller DC-sensorløsninger med responstider mindre en 2us, så man kan opnå overstrømsdetektering i sikkerhedskritiske applikationer.

ACS37612 er kerneløse Hall-effekt strømsensor-IC’er, som giver præcsie AC- og DC-sensorløsninger uden behov for en magnetisk koncentratorkerne eller skærm. ACS37612 sensor-IC’erne måler strømme med en typisk præcision på 1%, hvilket giver en pålidelig ydelse i automotive og industrielle applikationer.

De magnetiske 3D-positionssensor-IC’er, A31315, indeholder in-chip vinkelberegning til support af en lang række kontaktfri roterende og lineære positionsmålinger i automotive, industrielle og forbrugerapplikationer. Allegro MicroSystems’ single-output regulatorer giver højtemperaturdrift med en samtidig minimering af effekttab og en robust ydelse i batteridrevne systemer, audiosystemer og infotainment-applikationer.
https://eu.mouser.com/manufacturer/allegro/.

4/8 2022
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma